Linkin Park форум

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Linkin Park форум » Реклама » хочу футболку зі своїм зображенням, де купити?


хочу футболку зі своїм зображенням, де купити?

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Привіт усім :)
Друзі, дуже хочу футболку зі специфічним принтом, є в мене на думці ідея для зображення на футболці, але не знаю як її втілити..
Може хтось замовляв одяг з принтами і задоволений отриманою якістю? Буде дуже-дуже вдячна за допомогу :love:

0

2

Здравствуйте!
я недавно заказывала футболки с изображениями членов всей семьи, очень хорошо напечатан принт, качественно. Ткань хлопковая, очень приятная к телу. Магазин посоветовала подружка, занимаются печатью на одежде https://maikoff.ua/ua. Можете даже свой принт создать с помощью конструктора, тоже очень прикольно. Если надо срочно, то сделают за 24 часа. Я как раз заказывала к семейному празднику, думала, не успеют ребята, но нет - все прекрасно.
Надеюсь, смогла Вам помочь

0

3

Я бы тоже не отказался от качественных футболок.

0

4

Посмотрите одежду в этом магазине https://trade-city.ua Тут много одежды, цены адекватные и доставка быстрая. Я уже много всего заказывал. Качество впечатляет.

0

5

Военную фотболку подскажите где купить

0

6

Я могу вам подсказать большой магазин с одеждой Килла, тут можно найти разные футболки, в том числе есть и военная футболка поло https://killa.com.ua/katalog/odezhda/ma … olki/polo/
Я почему об этом знаю - я на той неделе заказывала партию футболок подобного типа для ребят из военного корпуса. Мы им постоянно помогаем то одеждой, то продуктами.

0

7

аскільки важливо купувати одяг на майданчиках інтернет-магазинів? Чи можливо отримати якісну річ, не перевіряючи її на собі? Як бути з розмірами? І хто відповідає за підбір правильного розміру в онлайн-магазинах? Всі ці питання хвилюють мене, оскільки я хочу купити не просто зручний, але і якісний одяг. Що Ви порадите?

0

8

Якщо ви шукаєте високоякісну чоловічу футболку, то дивіться на сайті https://www.wem.ua/product/futbolka-cho … gular-fit/ футболку чоловічу Or Another Regular fit, яка є хорошим вибором для будь-якого чоловіка, який хоче виглядати стильно та відчувати себе комфортно. Вона має класичний крій, виготовлена з якісних матеріалів та дуже зручна для носіння. Крім того, на сайті є багато інших варіантів футболок з різними кольорами та дизайном. Якщо Ви вирішили купувати в онлайн-магазинах, зверніть увагу на розмірну сітку та відгуки покупців про конкретну річ.

0

9


Вы здесь » Linkin Park форум » Реклама » хочу футболку зі своїм зображенням, де купити?