Linkin Park форум

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Linkin Park форум » Флуд » Подскажите


Подскажите

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

привет подскажите где есть хороший выбор керамической плитки хотим выбрать для ванной комнаты?

0

2

Добрый день, можете тут посмотреть https://plitkaok.com.ua/ru/ здесь хороший ассортимент керамической плитки много красивых вариантов.

0

3

Ну плитка только для ванной и кухни годится.

0

4

Для других комнат рассмотрите варианты в магазине  «Світ Паркету»,  там самый дешевый паркет и массивная доска в Киеве https://svitparketu.com.ua/ru/massivnaya-doska/ Вот ссылка на их сайт, берите в закладки, пригодится. Рекомендую, так как уже сама знаю, насколько сложно сейчас найти по адекватной цене качественное напольное покрытие от надежного производителя.
https://svitparketu.com.ua/content/uploads/images/massivnaya-doska-ceny-kiev.jpg

0

5

В ванну кімнату не обов'язково брати плитку для підлоги, можна також розглядати такий варіант як вінілова підлога, це зараз досить популярний вид підлогового покриття. Ось можете тут глянути на біла вінілова підлога https://praktyk.com.ua/catalog/vinyl-floor?kolirut000000044[0]=bilii-120. Завдяки багатошаровій структурі, матеріал має унікальні властивості: не вигорає на сонці, не горить і абсолютно стійкий до води. Сміливо лийте на нього воду під час прибирання й не бійтеся, що пошкодите покриття.

0

6

Раджу завітати на сайт https://lwest.com.ua/yak-nar-zati-r-z-b … oto-v-deo/  він стане вашим вірним помічником у світі будівництва та ремонту. Ми розуміємо, як важливо мати доступ до актуальної інформації і високоякісних матеріалів для успішних будівельних і ремонтних проектів.  На нашому сайті ви знайдете корисні поради та рекомендації, щодо ефективності будівництва та оптимізації ремонтних робіт. Ми ділитимемося з вами стратегіями для досягнення кращих результатів. З нашою допомогою ви зможете зробити інформований вибір матеріалів для будівництва та ремонту. Ми розглядаємо різні види матеріалів і рекомендуємо ті, які найкраще підходять для вашого проекту.

0

7


Вы здесь » Linkin Park форум » Флуд » Подскажите